Volgt er op termijn zoveelste miljoenentransfer bij KRC Genk? "Er zijn niet veel Belgen op die positie met zijn kwaliteiten"

Redactie
| 5 reacties
Volgt er op termijn zoveelste miljoenentransfer bij KRC Genk? "Er zijn niet veel Belgen op die positie met zijn kwaliteiten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk gaat tijdens de wintermercato cashen met de verkoop van Wilfred Ndidi. En de Nigeriaan is niet de enige speler die de Limburgers de komende tijd geld zal opleveren.

Genk barst van het talent, ziet ook Stijn Vreven. De oefenmeester is dan ook wat blij dat zijn poulain Leandro Trossard, met wie hij samenwerkte bij Lommel United, ontbolstert.

"Leandro heeft met uitleenbeurten aan Lommel, Westerlo en OH Leuven altijd de juiste stappen in zijn carrière gezet. Zijn recente ontwikkelingen mogen niemand verbazen", vindt de oefenmeester in Het Belang van Limburg.

"Voor veel geld naar het buitenland"

De 22-jarige Trossard zit aan twee goals en twee assists in zijn jongste vier matchen. Volgens Vreven heeft de winger meer dan zijn plaats bij Genk. "Over enkele seizoenen moet hij voor veel geld naar een buitenlandse topclub vertrekken. Er zijn niet veel Belgen op die positie met zijn kwaliteiten. Als hij elke dag in de spiegel blijft kijken, weet ik niet waar het voor hem zal eindigen", klinkt de Limburgse coach enthousiast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties