'Georges Leekens saboteerde de boel bij Club Brugge, waardoor Vadis Odjidja naast zijn droomtransfer naar Engeland greep'

Redactie
| 2 reacties
'Georges Leekens saboteerde de boel bij Club Brugge, waardoor Vadis Odjidja naast zijn droomtransfer naar Engeland greep'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja vond zijn voetbalgeluk terug bij het Poolse Legia Warschau. Met een overstap naar Everton leek de ex-Rode Duivel enkele jaren geleden zijn Premier League-droom waar te maken, maar die kwam er uiteindelijk niet.

Odjidja stond namelijk dicht bij een verhuur aan Everton, maar coach Georges Leekens verzette zich op de slotdag van de transfermarkt. Pas in laatste instantie was de oefenmeester akkoord met de deal. De transfer raakte vier minuten na de deadline in orde en ging dus niet door.

Probeer daarna maar eens gemotiveerd te zijn voor die persoon

Een manoeuvre dat voor een relatiebreuk zorgde tussen Odjidja en Club. "Everton had mooi kunnen zijn", blikt Odjidja in Fan! terug op dat bewuste moment. "Dat iemand, ik hoef zijn naam niet te noemen, de boel saboteerde waardoor ik een transfer miste, dat stemt me nog steeds bitter. Probeer daarna maar eens gemotiveerd te zijn voor die persoon."

"En weet je dat er bij Club niemand voor me was na die gemiste transfer. Iedereen behandelde me anders op een moment dat ik het heel moeilijk had. Alleen Ryan Donk deed nog normaal tegen me."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties