Vossen heeft begrip voor boze Butelle: "Te makkelijk balverlies"

Redactie
| 4 reacties
Vossen heeft begrip voor boze Butelle: "Te makkelijk balverlies"
Foto: © photonews

Club Brugge won gisteravond met duidelijke 5-1 cijfers van KV Kortrijk en is de nieuwe leider. Eén minpuntje: de late en totaal overbodige tegengoal. Ludovic Butelle was woest nadat hij zijn clean sheet zag smelten als sneeuw voor de zon.

Jelle Vossen miste bij 3-0 een strafschop, maar pikte even later toch zijn doelpuntje mee. De Club-spits heeft begrip voor de reactie van zijn doelman. "We hebben vijf keer gescoord, alleen jammer van dat tegendoelpunt op het einde. Butelle was boos door die tegentreffer. Normaal ook, zoals een spits wil scoren, wil een doelman een clean sheet houden. In de slotseconden was er te makkelijk balverlies waardoor ze scoorden. Dat is een kleine smet op deze overwinning", zegt Vossen op de website van Club Brugge.

"Maar het zijn opnieuw drie punten erbij en we staan bovenaan", gaat Vossen verder. "Dat was ons doel en dat proberen we nu zo lang mogelijk te behouden. We hebben nu nog twee matchen te gaan voor de winterstop. In de bekerwedstrijd hebben we al gezien dat het niet makkelijk zal zijn op Eupen. We zullen daar top moeten zijn", besluit Vossen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties