Ex-trainer van Westerlo weet wat er op het spel staat tegen Moeskroen: "Die match kan voor een klik zorgen"

Redactie
| 3 reacties
Ex-trainer van Westerlo weet wat er op het spel staat tegen Moeskroen: "Die match kan voor een klik zorgen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moeskroen en Westerlo delen de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Vanavond kijken ze elkaar in de ogen in een zespuntenmatch. Jan Ceulemans volgt als ex-coach van Westerlo de situatie van de Kemphanen op de voet.

"We hebben evenveel punten als Moeskroen, er is dus nog niets verloren", zegt de Caje aan Sporza. "Maar als ze op Moeskroen verliezen is het verschil 3 punten en heeft Westerlo 2 matchen minder gewonnen dan zijn concurrent. Eigenlijk zijn dat dus 4 punten. Dan wordt het moeilijk."

"Westerlo haalde maar 6 op 27 in eigen huis, maar Moeskroen zelfs maar 4 punten. De match kan beide kanten uit, denk ik. Met ook nog een thuismatch tegen Kortrijk in het verschiet, zou de match voor Westerlo wel eens voor een klik kunnen zorgen", denkt Ceulemans.

We hebben evenveel punten als Moeskroen, er is dus nog niets verloren.

De ex-trainer van Westerlo en Club Brugge beseft dat er tijdens de winterstop moet ingekocht worden. "Er moet nog een aanvaller bijkomen en liefst een goeie. Of dat nog kan nadat Soudal zich heeft teruggetrokken? Ik laat me wijsmaken dat de club aan het zoeken is naar een nieuwe overnemer. Dan zouden die transfers wel nog mogelijk zijn. Anders wordt het niet makkelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties