Derde keuze Bryan Verboom lijkt op weg naar de uitgang bij Zulte Waregem
Redactie
| 7 reacties

Linksachter Bryan Verboom is derde keuze bij herfstkampioen Zulte Waregem

Derde keuze Bryan Verboom lijkt op weg naar de uitgang bij Zulte Waregem
Foto: © photonews

Zijn de dagen van Bryan Verboom bij Zulte Waregem geteld? De 24-jarige linksachter is aan zijn vijfde seizoen bezig aan de Gaverbeek, maar verzamelde dit seizoen nauwelijks speelminuten door de stevige concurrentie.

Bryan Verboom kwam in 2012 op uitleenbasis van Anderlecht bij Zulte Waregem terecht. Later nam de club van Francky Dury de aanvallend ingestelde vleugelverdediger definitief over van paars-wit. In februari van vorig jaar verlengde hij zijn contract nog tot 2019. Maar nadat een transfer naar de Engelse tweedeklasser Leeds United de voorbije zomer afketste, ging het steil bergaf met de boezemvriend van de betreurde Junior Malanda. Dit seizoen verzamelde hij nog maar 266 speelminuten.

Momenteel is Brian Hamalainen eerste keuze op de linksachter bij Essevee. Zijn stand-in is de jonge Nigeriaan Kingsley Madu. De verdedigende linkerflank van Zulte Waregem is zo driedubbel bezet. En Verboom lijkt daarvan de dupe te zullen worden. Alleen als er jongens vertrekken, zullen er deze winter nieuwe spelers (kunnen) neerstrijken aan de Gaverbeek. Betekent dat het einde van het verhaal van Bryan Verboom bij Zulte Waregem?

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties