AA Gent haalde miljoenen boven voor nieuwe goalie, en dus wil andere Belgische club Yannick Thoelen binnenhalen
Redactie
| 12 reacties

Yannick Thoelen kan op Limburgse interesse rekenen

AA Gent haalde miljoenen boven voor nieuwe goalie, en dus wil andere Belgische club Yannick Thoelen binnenhalen
Foto: © photonews

De doelmannencarrousel waarvan sprake komt voorlopig nog maar matig op gang. Maar de speculaties over transfers van goalies in de Jupiler Pro League blijven wel aanhouden.

AA Gent haalde zijn miljoenen boven om Lovre Kalinic voor 3 miljoen euro naar de Ghelamco Arena te halen. De Buffalo's zitten zo met drie keepers, met verder nog Jacob Rinne en Yannick Thoelen.

Het ziet er dus naar uit dat Gent een van deze twee gaat uitlenen. Het Belang van Limburg laat weten dat Thoelen in de belangstelling staat van STVV. De Truienaars zijn na het vertrek van William Dutoit naar KV Oostende op zoek naar een nieuw sluitstuk.

In concurrentie met Pirard

De in Tessenderlo geboren Thoelen is overigens niet de enige kandidaat op Stayen. Eerder werd Sébastien Bruzzese, reservedoelman bij Club Brugge, al aan een verhuis naar Sint-Truiden gelinkt. De nieuwe goalie zal bij de Kanaries in concurrentie moeten gaan met Lucas Pirard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties