Alessandro Cordaro kreeg mildere straf, verdediger van Waasland-Beveren moet voor deze actie wél brommen zoals vooropgesteld

Redactie
| 0 reacties
Alessandro Cordaro kreeg mildere straf, verdediger van Waasland-Beveren moet voor deze actie wél brommen zoals vooropgesteld
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Geschillencommissie had dinsdag goed nieuws voor Alessandro Cordaro. Het schorsingsvoorstel voor de winger van Zulte Waregem werd van 2 speeldagen teruggebracht naar 1 speeldag, waardoor hij kan aantreden in de bekerfinale.

Minder goed nieuws was er voor Niels De Schutter. De verdediger van Waasland-Beveren incasseerde zaterdag een rode kaart nadat hij Gentenaar Thomas Matton aantrapte. Voor die actie krijgt hij nu een schorsing van twee speeldagen en een boete van 600 euro.

"De Schutter raakt Matton met overdreven intensiteit en met gestrekt been ter hoogte van de achillespees. De scheidsrechter beoordeelde de fase terecht als 'serious foul play'", verklaarde de Geschillencommissie, die de vordering van het Bondsparket volgde.

En dus mist De Schutter zondag de verplaatsing naar Anderlecht en de eerste speeldag van de play-offs in het weekend van 2 april.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties