Preud'homme heeft hoop voor Izquierdo: "Maar het verstoort onze voorbereiding wel"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 9 reacties
Preud'homme heeft hoop voor Izquierdo: "Maar het verstoort onze voorbereiding wel"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een verrassend opgewekte Michel Preud'homme die vrijdagmiddag voor de pers verscheen. Nochtans had hij wel reden om te balen, want gisteren kreeg hij bijzonder slecht nieuws over één van zijn belangrijkste spelers.

Gouden Schoen José Izquierdo lijkt immers het begin van de play-offs te gaan missen door een spierscheur, maar Preud'homme hield er de moed in. "Hij heeft vandaag een scan laten nemen, maar ik heb de dokter nog niet gesproken. We gaan hem proberen klaar te stomen voor het begin van play-off 1", zei de blauw-zwarte trainer.

Wie hij zeker zal moeten missen is Abdoulay Diaby. "Daar hadden we al een vermoeden over dat zijn seizoen gedaan zou zijn. We gaan nu verschillende adviezen inwinnen en dan zullen we beslissen of een operatie al dan niet nodig is."

Voorbereiding verstoord, ook kleine blessures voor Immers en Claudemir

En er waren nog kleine blessures. Zo zal Lex Immers er zondag niet bijlopen tegen STVV. "Hij heeft een contractuur aan de bil, maar het is niet zo erg. Hij is zeker klaar voor de play-offs." Claudemir had dan weer last aan de lies, maar de Braziliaan trainde vandaag mee.

Al die blessures brachten MPH echter niet van zijn stuk. "C'est la vie. We gaan oplossingen zoeken. Het verstoort natuurlijk wel onze voorbereiding op play-off 1 en dat is spijtig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties