Twee steunpilaren van Club Brugge moeten uitkijken voor vijfde gele kaart, Preud'homme weet al hoe hij het wil aanpakken

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 3 reacties
Twee steunpilaren van Club Brugge moeten uitkijken voor vijfde gele kaart, Preud'homme weet al hoe hij het wil aanpakken
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge neemt het zondag op tegen STVV. Blauw-zwart wil de reguliere competitie afsluiten met een zege tegen de Limburgers. Twee spelers van Michel Preud'homme, Vormer en Vossen, moeten opletten: zij kunnen immers hun vijfde gele kaart van het seizoen pakken.

Geel betekent dat Vossen en/of Vormer de eerste wedstrijd in de play-offs missen. Iets wat ze bij Club Brugge liever niet zien gebeuren, aangezien beide heren steunpilaren zijn binnen het blauw-zwarte elftal.

“We houden rekening met het aantal gele kaarten van sommige spelers. Laat ons zeggen dat we dat in ons achterhoofd houden. Het belangrijkste is dat we zondag winnen van STVV. Dat primeert”, vertelde Michel Preud’homme erover op zijn wekelijkse persbabbel.

Beste elf

“Het is de bedoeling om de partij aan te vatten met de beste spelers. Bovendien heb ik op dit moment – door enkele blessures – minder mogelijkheden om wissels door te voeren", besloot de oefenmeester van Club.

Preud'homme zal Vossen en Vormer vermoedelijk laten starten tegen STVV. Zitten de wedstrijdomstandigheden wat mee, dan kan hij hen op tijd naar de kant halen om een onnodige gele kaart te vermijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties