Zowel Vanhaezebrouck als Preud'homme boos: "Dat is niet normaal" en "Als je dat toelaat, mag het blijkbaar hé"

Zowel Vanhaezebrouck als Preud'homme boos: "Dat is niet normaal" en "Als je dat toelaat, mag het blijkbaar hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gebeurt niet veel dat twee coaches het roerend met elkaar eens zijn over de arbitrage, maar na Gent-Club Brugge was de teneur duidelijk: niemand was tevreden met de leiding. Op de persconferentie wilden beide coaches het achterste van hun tong niet laten zien, maar voor tv...

Preud'homme zag zijn laatste spitsen uitvallen na een paar stevige duels. "Wesley zijn kuit ligt helemaal open, maar dat is blijkbaar oké en Jelle Vossen heeft een slag in de rug gekregen. Blijkbaar mag dat. Als het mag, mag het hé. Als je dat toelaat, mag het. Wij moeten daar onze lessen uit trekken", was Preud'homme vrij gefrustreerd.

Ook Hein Vanhaezebrouck was het niet eens met de arbitrage. "De vierde man dreigde na tien minuten al om Michel Den mij eraf te sturen. Dan zit er ergens iets niet juist. Dat vind ik niet normaal. Dan is men niet klaar voor een belangrijke wedstrijd als deze."

In Europa doe ik hetzelfde en kwam nog nooit iemand iets zeggen

Hein Vanhaezebrouck

"In Europa heb ik ook al veel wedstrijden langs de lijn gestaan, maar daar is een vierde ref nog nooit iets tegen me komen zeggen. En ik ben wie ik ben, ik gedraag me daar niet anders hoor..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties