Reactie EXCLUSIEF: Union in zee met ... Duitse topclub

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Hermès Van Damme
| 5 reacties
EXCLUSIEF: Union in zee met ... Duitse topclub

Union Sint-Gillis heeft met voorzitter Jurgen Baatzsch een man met grote plannen. De club meer sexy maken, maar ook spelers klaarstomen voor de top van België. En daartoe gaat

Baatzsch heeft al aangekondigd dat er voor volgend seizoen nog versterkingen zullen volgen en daarbij wil hij ook over de landsgrenzen heen naar talenten speuren.

"Een club uit de top-6 van de Bundesliga wil samenwerken met ons. We hebben zelfs al een voorakkoord met hen, dus dat ziet er goed uit. Ze stoppen namelijk met hun U23 club, iets wat verschillende teams in de Bundesliga al hebben gedaan. We groeien op, maar ook naast het veld."

We groeien op en naast het veld

"In april komen ze naar onze voorzieningen kijken en enkele wedstrijden bekijken en dan gaan we verder kijken", aldus nog Baatzsch. We keken even naar de zes teams uit de top-6 van de Bundesliga en gingen op zoek naar het team dat het zou zijn.

Bayern, Leipzig, Hoffenheim, Dortmund, Hertha Berlin en Keulen staan momenteel in de top-6 van de Bundesliga. Een daarvan - RB Leipzig - heeft al laten weten dat ze hun U23 beu zijn en daar niet langer mee aan de slag willen na dit seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties