Boeckx kijkt uit naar Gent: "Misschien kan ik na de match eens knipogen naar de mensen die zeiden dat ik weg moest"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 10 reacties
Boeckx kijkt uit naar Gent: "Misschien kan ik na de match eens knipogen naar de mensen die zeiden dat ik weg moest"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Frank Boeckx krijgt straks AA Gent tegenover zich, zijn voormalige werknemer. Daar moest hij indertijd vertrekken en ergens leeft er toch nog een gevoel dat knaagt... Al wil hij dat niet in zoveel woorden zeggen.

Boeckx is een Gentenaar, maar afgelopen week was dat net iets minder. "Ik heb deze week het centrum zoveel mogelijk vermeden", lachte hij deze middag. "Ik weet dat ik er zou aangeklampt worden. Ik heb ook veel vrienden die Gent-supporter zijn en die zijn al weken aan het uitkijken naar die match."

"Voor mij is het natuurlijk ook nog altijd leuk omdat het een ex-werkgever is. We hebben al 4 op 6 tegen hen gehaald, maar het is en blijft een ploeg met twee gezichten: ofwel heel goed ofwel heel zwak. Maar tegen ons zullen ze er staan en daar zullen we klaar voor moeten zijn."

Ik verwijt het hen niet

Over zijn vertrek bij Gent knaagt er toch nog iets, want volgens hem was het niet Mircea Rednic die de beslissing nam. "Nee, Rednic bracht de boodschap gewoon over. Maar de beslissing is gekomen van één of twee mensen. Maar dat verwijt ik hen niet. Het is wel een extra motivatie om me te tonen aan die mensen. Na de match kan ik dan misschien eens knipogen", zei de doelman met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties