Stuivenberg is eigenlijk verbaasd over zijn eigen ploeg: "Bijzonder dat we dat nog hebben"

Redactie
| 0 reacties
Stuivenberg is eigenlijk verbaasd over zijn eigen ploeg: "Bijzonder dat we dat nog hebben"
Foto: © photonews

Albert Stuivenberg krijgt vanavond alweer een stugge tegenstander voorgeschoteld. Het mag geen twijfel dat Roeselare niet met open vizier gaat spelen tegen de favoriet van play-off 2. Stuivenberg zit dan weer met andere hoofdbrekers.

De Nederlander wil immers telkens zijn fitste elftal opstellen, maar dat is niet zo makkelijk. "Ondanks het drukke en erg lange seizoen is het bijzonder dat wij nog zoveel fitte spelers hebben. Of ze ook allemaal fris zijn moeten we afwachten. Dat zie je in de wedstrijden", zei hij vrijdag.

"We zullen iedereen nog nodig hebben om telkens een zo goed mogelijke ploeg te kunnen opstellen. Er komen nu weer twee maanden aan waarin enorm veel van de spelers gevraagd wordt."

Te vergelijken met Zulte Waregem

Roeselare ziet hij ook niet als een tussendoortje. "Roeselare uit zie ik als een moeilijke opdracht, en dat is helemaal geen trainerspraat. Het is gewoon een hele volwassen ploeg met heel wat ervaren spelers. In zekere zin misschien wel te vergelijken met Zulte-Waregem. Jongens met eersteklasse-ervaring en dat zie je terug in hun spel."

"Hun manier van spelen is positief, daar ben ik wel over te spreken. Maar ze zijn ook gevaarlijk met hun snelle omschakeling. Voor ons is het kwestie om niet tegen de lamp te lopen. Geconcentreerd beginnen is de boodschap. En proberen snel te scoren natuurlijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties