Preud'homme haalt uit naar Gent en Vanhaezebrouck

Redactie
| 75 reacties
Preud'homme haalt uit naar Gent en Vanhaezebrouck
Foto: © Photonews

Tussen Club Brugge en KAA Gent lijkt het niet meteen weer goed te komen. Tijdens de voorbije jaren nam de rivaliteit tussen beide clubs alleen maar toe en dat uitte zich ook vaak in meningsverschillen tussen Hein Vanhaezebrouck en Michel Preud'homme.

Vrijdagmiddag was Preud’homme scherp voor Gent en Vanhaezebrouck. De uitspraken na de Slag om Vlaanderen van de Gentse oefenmeester, sprongen in het verkeerde keelgat bij de coach van Club.

“Ze praten bij Gent veel. En dan vooral heel veel over Club Brugge. En dan veranderen ze blijkbaar wel eens van mening. Twee seizoenen geleden gaf Europees voetbal een boost, dit jaar was het een probleem”, vertelde Preud’homme op zijn wekelijkse persbabbel.

"Wie past zich dan aan? Ik volg ze vaak niet meer"

Michel Preud'homme

Maar de trainer van Club was nog lang niet klaar. “Eerst waren ze wel, dan weer niet en dan weer wel voor voetbal op maandag. En voor de match van zondag zeiden ze: Club past zich altijd aan ons aan. Maar achteraf zei de trainer van Gent wel: Club wilde met kracht spelen en dus heb ik gekozen voor die en die vechters.”

“Wie past zich dan aan? Ik volg ze vaak niet meer. En ik heb al die energie niet om mij daar mee bezig te houden. Waarom doen ze dat? Kijk naar het begin van de match en je ziét wie agressief heeft gespeeld. Wie eindigt met twee gekwetsten?! Wij zijn binnen de limieten gebleven. Zij niet”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties