Nog een gewezen topper twijfelt: "Transfer naar Real is een risico en ik weet niet of Hazard een absolute topspeler wil zijn"

Redactie
| 16 reacties
Nog een gewezen topper twijfelt: "Transfer naar Real is een risico en ik weet niet of Hazard een absolute topspeler wil zijn"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de laatste tijd veel te doen omtrent Eden Hazard. De Rode Duivel staat op het verlanglijstje van Real Madrid en trainer Zinédine Zidane. Een transfer na het seizoen behoort tot de mogelijkheden, maar heel wat gewezen toppers twijfelen of Hazard het wel in zich heeft om te slagen bij een club als Real.

“Ik weet niet zeker of Eden wel de intentie heeft om zo’n absolute topspeler te zijn. Ik weet niet of hij eerste keus wil en kan zijn bij een club als Real Madrid”, vraagt gewezen Frans international en ex-speler van AC Milan en Chelsea Marcel Desailly zich luidop af in een gesprek met talkSPORT.

“Hazard speelt nu al vijf jaar bij Chelsea en heeft het in die periode goed gedaan. Maar… Hij is niet geslaagd in wat we van hem hadden verwacht. Hij heeft zich niet ontpopt tot een speler die op hetzelfde niveau als Ronaldo of Messi staat. Het gaat op en af bij Hazard. Hij is te wisselvallig”, verduidelijkt Desailly.

Risico

Naar een nog grotere club verhuizen, is dan misschien niet de juiste keuze. Zo denkt Desailly er althans over. “Ik weet niet zeker of Hazard klaar is voor een verandering en bereid is om het risico te nemen om naar Real Madrid te verhuizen. Wellicht wil hij regelmatig aan spelen toekomen”, besluit Desailly, die dus niet zeker weet of Hazard wel iedere wedstrijd zou spelen bij een club als Real Madrid.

Vorige week sprak ook Michael Ballack zich al uit over de slaagkansen van Eden Hazard bij Real Madrid. De gewezen Duitse international aan dat hij niet zeker is of onze landgenoot wel zou aarden bij De Koninlijke. Lees het hier nog eens na.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties