Reactie Goudhaantje blijft indruk maken: "Er zijn contacten met 1A-clubs, het is niet de bedoeling dat ik blijf"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 6 reacties
Goudhaantje blijft indruk maken: "Er zijn contacten met 1A-clubs, het is niet de bedoeling dat ik blijf"

Als je Nicolas Rajsel ziet spelen tegenwoordig vraag je je af waar al die eersteklassers met hun ogen zagen de laatste seizoenen. Tegen Standard was hij weer gewoon top. En de aanvallende middenvelder is niet van plan om straks nog bij Union te voetballen.

Rajsel bevestigde gisteren al het goeie dat we over hem al hoorden: snel, met overzicht en spelend in één tijd. Een moderne aanvallende middenvelder die zijn ploeg beter laat voetballen. En hij heeft ambitie... "Nee, het is niet de bedoeling dat ik volgend seizoen nog bij Union speel", gaf hij gisteren eerlijk toe. "Ik wil de fans nu wel een mooi afscheid bezorgen."

En daarmee is hij bezig. Union heeft 7 op 9, allemaal tegen 1A-ploegen. "Dit hadden we inderdaad niet verwacht, we zijn verrast. Maar het zat eraan te komen. Deze club heeft lang genoeg geslapen. Het is tijd dat België het echte Union weer leert kennen. Onze fans zijn fantastisch, dankzij hen hebben we zoveel punten."

Of er al contacten zijn met geïnteresseerde ploegen. Een paar ja

"Dit zijn de matchen waarin ik me moet laten zien", knikte hij. "Maar alleen kan ik niks. Heb je gezien hoe heel de ploeg speelde. Het beste voetbal van België op dit moment? (lacht) Dat zeg jij, maar het is niet slecht nee. We hebben ook geen druk. Of er al contacten zijn met geïnteresseerde ploegen. Een paar ja", knipoogde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties