Reactie Kumordzi kon het haast niet geloven: "Ik herinner me zelfs mijn laatste goal niet meer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 4 reacties
Kumordzi kon het haast niet geloven: "Ik herinner me zelfs mijn laatste goal niet meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bennard Kumordzi zette als invaller de 0-3 eindstand op het bord in KV Kortrijk-Racing Genk. Hij was uiteraard door het dolle heen met zijn eerste goal in een erg lange periode.

Kumordzi werd de laatste jaren serieus afgeremd door blessures en stond in totaal nog maar 158 minuten op de mat. Zijn doelpunt zorgde dan ook voor heel wat emoties. "Eerlijk, ik weet zelfs niet wanneer mijn laatste doelpunt was", aldus Kumordzi achteraf.

We helpen even, op vijftien mei 2014 scoorde hij zijn allerlaatste doelpunt voor Racing Genk. Voor vanavond dus. Hij liep meteen naar één man op de bank. "Nordin Jackers zei me dat ik ging scoren, dus liep ik meteen naar hem."

Ik weet nog niets over mijn toekomst, ik bereid me voor op alles

-Bennard Kumordzi

De Ghanees is zo'n speler die je alle geluk gunt. Omwille van zijn persoonlijkheid, en wat hij al meemaakte de laatste jaren. Hij heeft nog steeds geen duidelijkheid over zijn toekomst. Zijn contract loopt immers aan het eind van dit seizoen af.

"Neen, ik weet nog niets, maar ik bereid me voor op alle scenario's", in zijn stem klinkt weinig vertrouwen. "Of ik dat misschien kan veranderen door nog meer goals te scoren in invalbeurten? Ik hoop het", lacht Kumordzi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties