Ultras Standard vragen om 'krachtig signaal': "We verwachten de aanstelling van een trainer als Preud'homme"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Ultras Standard vragen om 'krachtig signaal': "We verwachten de aanstelling van een trainer als Preud'homme"

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met Standard. De Luikse club greep eerder dit seizoen al naast een plaats in play-off 1, en ook in play-off 2 komt de ploeg van Aleksandar Jankovic maar niet op dreef.

De supporters hebben het zo stilaan wel gehad met Jankovic én met de manier waarop hun favoriete club wordt geleid. In een communiqué is supportersgroep Ultras Inferno 1996 duidelijk. Zij herkennen hun club niet meer, geven ze aan.

“Het hedendaagse voetbal wordt gedomineerd door geld. Wij herkennen ons Standard niet meer. Niemand, noch de directie, noch de staf, lijkt in staat om onze dierbare waarden zoals strijdvaardigheid, de wil om te winnen en grinta terug in het elftal te brengen.”

Trainer van het kaliber Preud'homme, Conceiçao of Rednic

“Met het oog op het volgende seizoen verwachten we dan ook een krachtig signaal van het bestuur. Dat begint met de aanstelling van een trainer van het kaliber zoals Preud’homme, Conceiçao of Rednic.”

“Breng ons de Standard-mentaliteit met jongens als Ciman, Pocognoli, Carcela, Mpoku en Van Damme terug”, klinkt het duidelijk. “We hebben nu een getalenteerde groep, maar we missen leiders. Persoonlijkheden die op het veld bereid zijn om te sterven voor deze club.” Bekijk het volledige communiqué hieronder:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties