Verheyen ziet het positief in: "Hij heeft alles wat ze bij Club Brugge van een flankaanvaller verwachten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Verheyen ziet het positief in: "Hij heeft alles wat ze bij Club Brugge van een flankaanvaller verwachten"
Foto: © Photonews

Club Brugge versterkte zich in januari met enkele nieuwe spelers. Eén van de nieuwelingen luistert naar de naam Dorin Rotariu. Woensdagavond, tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Oostende, kreeg de Roemeen opnieuw een kans van Michel Preud'homme.

Gewezen Club Brugge-speler Gert Verheyen zag de winger van blauw-zwart een puike partij spelen. “Rotariu vond ik goed spelen tegen KV Oostende. Die jongen heeft een goede beurt gemaakt”, klinkt het in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Al vind ik dat hij een doelpunt had kunnen maken", gaat de analist verder. "Als hij bij die ene goede kans zijn rechtervoet gebruikt, was het misschien wel prijs. Maar oké, dat is zeker typisch voor een linksvoetige speler?” (lacht)

"Diepgang, goed aan de bal en prima linkervoet" - Gert Verheyen over Dorin Rotariu

Toch oogt het rapport voor de match tegen Oostende voor het overgrote deel positief. “Rotariu zorgde voor veel diepgang, was goed aan de bal en beschikt natuurlijk over een prima linkervoet. Dat is altijd mooi om te zien, hé.”

“Ook zonder bal liet Rotariu fraaie dingen zien. Hij liep goed en speelde af en toe op het juiste moment tussen de lijnen. Kortom: Rotariu heeft alles wat ze bij Club Brugge van een flankaanvaller verwachten”, besluit Verheyen.

Moet Rotariu de komende weken in de ploeg blijven staan?

92%
8%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties