Wat mogen we geloven bij Lokeren? "Dat het geruchten zijn", maar wel: "Op die vier posities moet er versterking komen"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Wat mogen we geloven bij Lokeren? "Dat het geruchten zijn", maar wel: "Op die vier posities moet er versterking komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nadat eerder Sandy Walsh in verband werd gebracht met Lokeren, is nu ook Roman Bezus aan de beurt. Wat mogen we daar nu van geloven? Voetbalkrant.com vroeg het aan Willy Reynders, sportief directeur en vroegere scout van de Waaslanders.

De transfergeruchten die de ronde doen bij Lokeren gaan allemaal over spelers uit de eigen Jupiler Pro League. Een bewuste transferpolitiek op Daknam? Helemaal niet. "Tuurlijk worden er ook andere pistes bekeken," stelde Willy Reynders. Op de vraag 'Wat mogen we geloven van de geruchten' was hij eveneens kort en duidelijk: "Dat het geruchten zijn".

Vier posities

Dat er versterking moet komen in de Lokerse ploeg mag duidelijk zijn na een zwak seizoen, en het is wel duidelijk op welke posities precies. "Het enige dat nu vaststaat, is dat we ons willen versterken op een aantal posities. Met name de spits, rechtsbuiten, rechtsachter en een aanvallende middenvelder. Op die vier posities moet er versterking komen. Of dat is toch de bedoeling," vertelde Reynders ons.

"Voor de rest zijn er onderhandelingen bezig, maar op dit ogenblik is er nog niets concreet. Nog niets om mee naar buiten te komen dus, het blijft bij geruchten," besloot de sportief directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties