Reactie Bizarre blunder op het Lisp: ref Lambrechts merkte niet op dat Lierenaar ontbrak, STVV profiteerde meteen met de gelijkmaker

Diederik Geypen
| 41 reacties

STVV boog dinsdagavond een scheve situatie bij Lierse na rust helemaal om. Al in de eerste minuut van de tweede helft volgde de gelijkmaker, zij het met de nodige meeval.

Bij de eerste aanval na de pauze hing de 1-1 tegen de touwen. Cristian Ceballos zette een knappe actie op, waarna Pieter Gerkens zijn dertiende seizoenstreffer binnenlegde.

Opvallend genoeg startte de tweede periode met 10 tegen 11. Lierenaar Boubacar Diarra, die later in de tweede helft rood pakte, zat namelijk nog in de kleedkamer.

Ongelofelijk dat dit kan in eerste klasse

Fred Vanderbiest

Normaal telt de scheidsrechter voor de aftrap of alle - en zeker niet te veel - spelers op het veld staan, maar Erik Lambrechts had de middenvelder van de Pallieters over het hoofd gezien. "Ongelofelijk dat dit kan in eerste klasse. Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken", foeterde coach Fred Vanderbiest na afloop. Ook Diarra zal zijn lesje nu wel geleerd hebben.