Yannick Ferrera greep al na 16 minuten in nadat Yohan Croizet opnieuw over de rooie ging: " Hé, niet roepen tegen mij reageerde hij"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 19 reacties
Yannick Ferrera greep al na 16 minuten in nadat Yohan Croizet opnieuw over de rooie ging: "<i> Hé, niet roepen tegen mij </i> reageerde hij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen stond vrijdagavond na een dik kwartier 3-0 in het krijt bij STVV. Op dat moment had Yannick Ferrera spelmaker Yohan Croizet al naar de kant gehaald, met een goede reden.

"Yohan was helemaal niet goed bezig, maar ik had op dat moment wel meer jongens kunnen wisselen. Er speelde een andere reden mee waarom ik hem van het veld haalde", vertelde Ferrera na de 7-0-blamage op Stayen.

"Toen Yohan bij een ingooi naar de zijlijn kwam, vroeg ik hem om rustig te spelen. Hij reageerde prompt: Hé, niet roepen tegen mij. Ik dacht What? en stuurde Jeff (Callebaut, red.) meteen naar de opwarming."

Ik ben redelijk, maar niet na twee à drie keer

Niet voor het eerst dit seizoen ging Croizet zijn boekje te buiten. In een eerdere confrontatie met STVV werd de Fransman uit de selectie gelaten nadat hij zijn ongenoegen uitte over een wissel de week voordien.

"Dit was inderdaad niet de eerste keer", ging Ferrera verder. "Ik ben redelijk, maar niet na twee à drie keer. Of zijn verhaal bij Mechelen stilaan over is? "Ik schrijf niemand af, maar op een gegeven moment moeten spelers lessen trekken uit wat ze doen."

Croizet en Ferrera in betere tijden
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties