Zijn STVV en Antwerp de enige kansen voor Munaron? "Ik kan niet stilzitten"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Zijn STVV en Antwerp de enige kansen voor Munaron? "Ik kan niet stilzitten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jacky Munaron stond afgelopen vrijdag plots op straat. Via een tweet van het officiële account van Moeskroen werd immers een nieuwe keeperstrainer aangekondigd. Vooral de timing zorgt voor problemen.

Munaron was beloofd dat hij mocht aanblijven indien Rednic bleef, maar dat draaide anders uit. Zijn reactie daarop kan je hier nog eens nalezen. Het wordt moeilijk om voor het begin van het seizoen elders aan de slag te gaan, beseft Munaron maar al te goed.

Half juni zijn de meeste plaatsen uiteraard al bezet

-Jacky Munaron

"We zullen zien, maar in het Belgisch voetbal wordt het heel moeilijk. Half juni is iedereen al quasi zeker van de technische staf. Had ik het in mei geweten, dan had ik toch al kunnen zoeken, ook al is mei al laat", aldus Munaron in een gesprek aan onze redactie.

Er zijn nog twee opties zo lijkt, Antwerp en STVV hebben nog geen nieuwe hoofdcoach voorgesteld. Die van Antwerp zal deze middag (dinsdag, nvdr.) voorgesteld worden. Het buitenland wordt eveneens moeilijk. "Dan moet een coach mij al meenemen. Neen, als ik niets kan vinden, doe ik iets buiten het voetbal. Ik kan niet stilzitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties