Van OHL overgekomen belofte maakte al indruk bij KV Mechelen met twee goals in twee duels, Ferrera wil meer van hem zien

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 10 reacties
Van OHL overgekomen belofte maakte al indruk bij KV Mechelen met twee goals in twee duels, Ferrera wil meer van hem zien
Foto: © photonews

De vele oefenmatchen tijdens de voorbereiding van onze eersteklassers zijn een prima gelegenheid voor jongeren om zich in de kijker te spelen. Bij KV Mechelen heeft één jongen in het bijzonder die kans alvast gegrepen.

Jordy Soladio Kandolo mocht afgelopen weekend in de oefenduels tegen VC Rijmenam (0-12) en KGR Katelijne (0-3) twee keer 45 minuten meedoen. De beloftevolle aanvaller bedankte coach Yannick Ferrera voor het vertrouwen met een goal in elke wedstrijd. Verder liet hij een beweeglijke indruk achter, door meermaals in de bal te komen.

Vijf jaar OHL

Zoals gebruikelijk bij youngsters die pas komen piepen is er ook van Soladio nog maar weinig bekend. De 19-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2016 over van de beloften van Oud-Heverlee Leuven. Bij de jeugd van OHL was hij vijf jaar actief. Afgelopen seizoen speelde hij voornamelijk bij de Mechelse beloften.

Ondertussen kreeg Soladio te horen dat hij nog zeker een week zijn kans krijgt in de hoofdmacht. Ferrera wil na zijn veelbelovend weekend meer van hem zien. Een definitieve beslissing over zijn stek in de A-kern werd nog niet genomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties