Deze 10 spelers uit de Jupiler Pro League hebben kwaliteiten, maar toch zijn ze overbodig

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Deze 10 spelers uit de Jupiler Pro League hebben kwaliteiten, maar toch zijn ze overbodig
Foto: © photonews

De transfermolen draait dezer dagen op volle toeren. Heel wat Belgische clubs haalden al de nodige versterkingen binnen, maar dat brengt ook met zich mee dat heel wat spelers op een zijspoor zitten bij hun huidige club.

Wij vonden tien spelers die momenteel overbodig zijn bij hun club, maar probleemloos meekunnen bij een andere club in de Jupiler Pro League. De meesten onder hen verdienden hun strepen al, maar vielen om de een of andere reden naast de ploeg bij hun huidige werkgever.

Rob Schoofs & Jeremy Perbet

AA Gent haalde Rob Schoofs weg bij STVV, maar in de Ghelamco Arena kon de jonge middenvelder zijn stempel niet drukken. Jeremy Perbet pikte dan weer geregeld een doelpunt mee, toch past hij niet meer in de plannen van Hein Vanhaezebrouck.

David Hubert

Hoewel hij de voorbije jaren steevast elders aan de slag was, is David Hubert nog steeds een speler van AA Gent. Ook de ervaren middenvelder mag weg bij De Buffalo’s.

Fabrice N’Sakala & Hamdi Harbaoui

Zowel N’Sakala als Harbaoui viel uit de gratie van Anderlecht-trainer René Weiler. Beide heren komen ook volgend seizoen niet in de plannen van de Zwitser voor en zitten op een zijspoor bij paars-wit.

Renaud Emond

Emond speelde vorig seizoen nauwelijks bij Standard, dat hem onlangs nog bij enkele eersteklassers aanbood. Het is duidelijk: de spits is ook met het oog op volgend seizoen geen eerste keus in De Vurige Stede.

Tino-Sven Susic en Yoni Buyens

Yoni Buyens paste al een tijdje niet meer in de Genkse plannen, terwijl Albert Stuivenberg het daarnaast ook niet ziet zitten in Tino-Sven Susic. De Bosniër streek minder dan een jaar geleden neer in ons land, maar mag nu alweer weg bij Genk.

Nils Schouterden

Schouterden is één van de jongens die bij KV Mechelen door Yannick Ferrera aan de kant werd geschoven. De vleugelspeler traint nog mee bij Mechelen in afwachting van een nieuwe club.

Mbaye Leye

Leye zette zichzelf buitenspel na erg moeizame onderhandelingen met Zulte Waregem. De club stuurde de speler vervolgens naar de B-kern. Het is duidelijk: Leye heeft geen toekomst meer aan de Gaverbeek en is dan ook op zoek naar een nieuwe werkgever.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties