Transfer Perbet verdeelt fans van Club Brugge en AA Gent in twee kampen: "Ridicuul" vs. "Als dat maar geen boemerang wordt"

Redactie
| 29 reacties
Transfer Perbet verdeelt fans van Club Brugge en AA Gent in twee kampen: "Ridicuul" vs. "Als dat maar geen boemerang wordt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gebeurt niet vaak in de Jupiler Pro League, maar met Mogi Bayat in de buurt is veel mogelijk. De befaamde makelaar transfereerde Jérémy Perbet - nota bene op overschot bij AA Gent - voor twee jaar naar Club Brugge.

De transfer van de 32-jarige Perbet naar Jan Breydel is opmerkelijk te noemen en verdeelt zowel de fans van Club Brugge als die van AA Gent in twee kampen.

Club-kamp

De optimisten hopen dat Perbet een waardig alternatief is voor Diaby, die vorig seizoen toch niets liet zien. Zij vinden de Fransman een pure goaltjesdief en zien hem dus liever spelen dan Wesley. De pessimisten beseffen dat Perbet op overschot was bij Gent. Bovendien is hij hetzelfde type als Vossen, iemand sprak zelfs van een ridicule transfer.

Gent-kamp

De Buffalo's lachen natuurlijk in hun vuistje, zeker nu ze nog geld krijgen voor Perbet. Andere Gent-supporters zijn minder euforisch en hopen dat de boemerang niet in het eigen gezicht terugkeert. Wat het wordt met Perbet zien we de komende maanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties