Drie op drie voor OHL-aanvaller en toch: "Er is nog werk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Kampenhout
| 1 reacties
Drie op drie voor OHL-aanvaller en toch: "Er is nog werk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Oud-Heverlee Leuven nam dinsdagavond in een oefenpot de maat van KV Mechelen. Aanvaller Jovan Kostovski scoorde en liet scoren in de 4-2 overwinning. Hij trof zo al raak in de eerste drie oefenmatchen van de Leuvenaars.

Kostovski brak de ban voor OHL met de 1-0. Nog voor de rust legde hij de 2-0 voor Storm klaar na een heerlijke Leuvense combinatie. Een deugddoende zege, al wil de Macedoniër niet te hard van stapel lopen. "We moeten nog heel wat nieuwe jongens inwerken. Het samenspelen gaat goed, maar er is nog werk", aldus de spits.

De OHL-aanvaller scoorde al tegen VK Linden en ASV Geel. En nu dus ook tegen eersteklasser KV Mechelen. "Een aanvaller heeft vertrouwen nodig. Ik voel me geweldig en blijf tijdens de voorbereiding blessurevrij", zegt een tevreden Kostovski.

"Dit is gewoon een mooie zege, zeker voor de jonge gasten in de ploeg"

"Dit is gewoon een mooie zege, zeker voor de jonge gasten in de ploeg. Het is belangrijk dat zij de nodige ervaring opdoen. Het samenspel met Casagolda? Dat loopt goed. We kennen elkaar goed en naast het veld zijn we goede vrienden. Het zal zeker klikken dit seizoen", besluit Kostovski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties