Kennismaking met de 'nieuwe Simons' bij Club: "Ik sliep zelfs met een voetbal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Kennismaking met de 'nieuwe Simons' bij Club: "Ik sliep zelfs met een voetbal"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Marvelous Nakamba moet bij Club Brugge de nieuwe balafpakker op het middenveld worden nu de motor bij timmy Simons al wat vaker zal sputteren. Bij Club TV zorgt hij voor een eerste kennismaking.

De 23-jarige Nakamba praatte voor het eerst met in een filmpje op de sociale media van de club. "Ik groeide op in een klein gezin, met enkel broers, geen zussen." Voetbal was dan ook de favoriete bezigheid ten huize Nakamba.

"Ik hield heel erg veel van voetbal. Ik dacht aan niets anders dan voetbal en sliep zelfs met een bal naast me in bed", de motivatie zat dus meteen goed bij de Zimbabwaan. "We keken echt enkel voetbal op televisie, zelfs herhalingen van wedstrijden."

Fabregas

Over zijn mooiste momenten moet hij niet lang nadenken. "Toen ik bij Vitesse aankwam, kon ik tegen Chelsea spelen. Het was een droom om tegen Fabregas aan te treden. Ook wanneer we de Beker wonnen, dat was ook een droom." Bekijk hieronder het hele interview met Marvelous Nakamba. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties