Antwerp-Anderlecht op Het Lisp? The Great Old reageert kordaat (maar laat de deur op een kier)

Redactie
| 14 reacties
Antwerp-Anderlecht op Het Lisp? The Great Old reageert kordaat (maar laat de deur op een kier)
Foto: © photonews

De werken aan de Bosuil baarden zorgen voor de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen. Er was zelfs al sprake van de wedstrijd Antwerp-Anderlecht elders te spelen. Maar de club heeft nu zelf gereageerd op die berichten.

De Bosuil is nog een bouwwerf, maar Antwerp maakt zich sterk dat het allemaal op tijd klaar zal zijn. "Momenteel wordt heel hard gewerkt op de Bosuil. Zowel aan de bouw van de nieuwe tribune, als aan de verfraaiing van de bestaande tribunes, als aan het hoofdveld. Er is absoluut geen sprake van vertraging, zoals vanmorgen in verschillende kranten werd geopperd", klinkt het.

Toch wordt de deur op een kier gelaten. "Alles verloopt volgens schema. Zo zal volgende week vrijdag dan ook zoals gepland de nieuwe grasmat van het hoofdveld van de Bosuil worden aangelegd, die dus perfect bespeelbaar zal zijn op 28 juli. De werken worden uitgevoerd binnen heel strakke deadlines."

Enkel in uiterste nood

"De club is ervan overtuigd dat die zullen worden gehaald, waardoor de eerste thuiswedstrijd tegen Anderlecht zal kunnen plaatsvinden op de Bosuil. Om op alles voorbereid te zijn, onderzoekt de club echter de eventuele mogelijkheden om – enkel in uiterste nood – op een andere locatie een wedstrijd te organiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties