Clash tussen Anderlecht en Svilars? "Hij mag niet weg" vs "Als manager van Anderlecht zou ik alles doen om hem te houden"

Clash tussen Anderlecht en Svilars? "Hij mag niet weg" vs "Als manager van Anderlecht zou ik alles doen om hem te houden"

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De situatie van Mile Svilar bij Anderlecht is een licht explosieve... De jonge doelman lijkt in de hiërarchie niet voorbij Matz Sels te zullen geraken. En dat is een probleem, zeker nu de buitenlandse clubs al aan zijn mouw beginnen trekken.

Mile zelf is gematigd, maar zijn vader is duidelijk over de situatie. "Als ik manager van Anderlecht was, zou ik alles doen om hem te houden. Mile heeft heel veel talent, maar als hij niet kan spelen, is het beter om ergens anders zijn potentieel te gaan ontwikkelen. Ik heb Anderlecht heel graag, maar ik wil het beste voor mijn zoon. Ik wil dat hij een eerlijke kans krijgt", aldus Ratko bij O Jogo.

Herman Van Holsbeeck zit dan weer met de problemen, want hij wil één van de grootste talenten niet kwijtspelen. "We willen Mile niet laten vertrekken", geeft hij in hetzelfde medium aan. "We verkopen hem niet. Welke waarde we willen? Ik herhaal: we willen hem niet verkopen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties