OFFICIEEL: PSG is zeker van zijn stuk en kondigt komst Neymar aan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
OFFICIEEL: PSG is zeker van zijn stuk en kondigt komst Neymar aan
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De monstertransfer van Neymar lijkt dan toch in een stroomversnelling te komen. In een mededeling via zijn officiële kanalen liet FC Barcelona weten dat de transferclausule van 222 miljoen euro werd geactiveerd, terwijl Paris Saint-Germain de komst van Neymar iets later officieel aankondigde.

UPDATE: PSG maakte donderdagavond via zijn officiële kanalen bekend dat Neymar de gelederen komt versterken. De Braziliaan zette zijn handtekening onder een contract voor de komende vijf seizoenen.

Zo lijkt dé soap van deze zomer tot een einde te komen, tenzij de UEFA en/of FIFA alsnog beroep aantekenen tegen de monstertransfer waar zomaar eventjes 222 miljoen euro mee gemoeid is. Bij PSG zijn ze zeker van hun stuk, dat bewijst de mededeling.

Eerder op de dag plaatste Barcelona een officiële mededeling op zijn website:

“Donderdagnamiddag bezochten de vertegenwoordigers van Neymar de club en werd de afkoopclausule van 222 miljoen euro in naam van Neymar betaald”, klinkt het in een persmededeling op de officiële webstek van de Catalaanse topclub.

“Barcelona zal de details van deze transactie overmaken aan de UEFA, zodat zij de zaak vanuit een disciplinair standpunt kunnen bekijken", klinkt het tot slot nog.

Vrije speler, weg naar Parijs ligt helemaal open

Concreet betekent dit dat Neymar nu een vrije speler is. De weg naar Parijs lijkt volledig open te liggen, tenzij de FIFA en UEFA alsnog roet in het eten gooien. Maar naar alle waarschijnlijkheid zal Paris Saint-Germain de transfer deze week volledig afronden, zodat het Neymar dit weekend nog kan voorstellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties