Bizar transferverhaal bij Antwerp: deal met nieuwe middenvelder ketst in laatste instantie af, speler reageert ontgoocheld
Dirk Pieters
| 14 reacties

Bizar transferverhaal bij Antwerp: deal met nieuwe middenvelder ketst af

Bizar transferverhaal bij Antwerp: deal met nieuwe middenvelder ketst in laatste instantie af, speler reageert ontgoocheld
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC leek dinsdag met Nader Ghandri zijn opvolger voor de vertrokken Johanna Omolo beet te hebben. Een dag later klinken andere geluiden.

Club Africain kondigde dinsdag het vertrek van Ghandri richting Antwerp aan. Op de Bosuil zou hij een contract ondertekenen, maar een effectieve deal kwam er niet.

Mosaïque FM meldt dat de Belgische neo-eersteklasser niet tot een akkoord kwam met de Tunesische club. Club Africain veranderde namelijk in laatste instantie de transfervoorwaarden.

Al meegetraind

De kans bestaat dat Ghandri nog wel in januari een voorakkoord ondertekent bij Antwerp en in juni 2018 de club transfervrij vervoegt. De speler, die al meetrainde bij de Great Old, reageerde op Instagram ontgoocheld op deze gang van zaken. Een saga die ongetwijfeld wordt vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties