Anthony Vanden Borre houdt het (nogmaals) voor bekeken met profvoetbal

Timothy Collard
Timothy Collard
| 53 reacties
Anthony Vanden Borre houdt het (nogmaals) voor bekeken met profvoetbal
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zien we Anthony Vanden Borre (29) ooit nog terug op het hoogste niveau? De kans lijkt eerder klein. De gewezen Rode Duivel zou het immers (opnieuw) voor bekeken houden als profvoetballer.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat er geen twijfel over: Vanden Borre zet voor de tweede keer een punt achter zijn carrière als profvoetballer. Onze landgenoot moest zich normaliter deze week bij TP Mazembe aanbieden, maar VdB keerde niet terug naar Congo.

Iets wat in de lucht hing, want de gewezen speler van onder meer Anderlecht en Genk voelde zich nooit welkom in de spelersgroep van Mazembe. Het pensioen van Vanden Borre is dan wel nog niet officieel, Het Nieuwsblad vernam van zijn entourage dat de speler niet als prof zal doorgaan.

En wat nu, Anthony?

Wat Vanden Borre nu gaat doen, is niet duidelijk. De rechtsachter moet zich echter geen zorgen maken, aangezien hij geld verdient aan het vastgoed en een kinderopvang waarin hij investeerde. Mogelijk duikt VdB binnenkort ergens bij een amateurclub op, waar hij voor het plezier kan voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties