Mitroglu naar Marseille

Redactie
Mitroglu naar Marseille
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Refaelov - Özil - Coutinho - Mitroglou - Drinkwater - García Naranjo - Faustin - García Naranjo

Mitroglu naar Marseille

Mitroglu, de man die met een hattrick ooit Anderlecht nekte in de Champions League, trekt voor vier seizoenen naar Marseille

Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09

José Naranjo wordt door Genk een jaar verhuurd aan het Spaanse Leganés

Racing Genk maakte er een punt van om geen enkele speler meer te laten vertrekken tijdens de zomermercato. Daar was echter één uitzondering op: José Naranjo mocht wel nog verhuurd worden en dat gebeurde ook. (Lees meer)


Komt toptransfer Coutinho er dan toch? Barcelona heeft nog een laatste kans

De laatste twee weken was het wachten op de officiële aankondiging dat Philippe Coutinho Liverpool zou verlaten voor Barcelona... Maar die kwam er nooit. En toch is het op het allerlaatste moment nog mogelijk. (Lees meer)


BREAKING! Club Brugge lijkt toch nog sterkhouder te gaan verliezen
Foto: © Photonews

De markt is dicht, maar Refaelov kan toch nog weg

De transfermarkt is intussen gesloten, en Club Brugge heeft het grootste deel van zijn sterkhouders kunnen behouden. Toch staat er eentje nú nog op vertrekken. (Lees meer)


Flankaanvaller Andy Faustin voor drie seizoenen naar Zulte Waregem

Een uur voor het einde van Transfer Deadline Day kwam het nieuws binnen dat Zulte Waregem nog een aanvaller beet zou hebben. Maar de klok sloeg middernacht en... niets. Gelukkig voor Essevee was de transfer er wél nog op tijd door. (Lees meer)


Barcelona aast op Mesut Özil

Barcelona ging gisteren nog volop achter Coutinho aan, maar Liverpool gaf geen krimp. De Catalanen richten nu hun pijlen op een verrassend alternatief. (Lees meer)


Racing Genk kan Naranjo en Buyens nog zien vertrekken

De transferperiode zit er intussen op, of toch niet? Bij Racing Genk kan er immers nog heel wat gebeuren. Zo kunnen nog twee spelers vertrekken. (Lees meer)


Danny Drinkwater trok naar Chelsea

Met het sluiten van de transfermarkt in zicht had Chelsea z'n pijlen op Ross Barkley gericht, maar die maakte uiteindelijk geen overstap. Een alternatief kwam er wel heel snel. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties