Verhaeghe schept duidelijkheid over 'belangenvermenging' bij KBVB: "Ik aanvaard het standpunt van de bond"

Redactie
| 19 reacties
Verhaeghe schept duidelijkheid over 'belangenvermenging' bij KBVB: "Ik aanvaard het standpunt van de bond"
Foto: © photonews

Sinds de aanstelling van Bart Verhaeghe als vice-voorzitter van de KBVB zijn er toch al wat vragen gerezen over zijn duidelijke mening over een nieuw stadion. Verhaeghe vindt dat overbodig, wat hem vragen over belangenvermenging oplevert.

Verhaeghe wil in Vilvoorde immers Uplace bouwen en twee grote complexen op een paar kilometer van elkaar zou serieuze concurrentie zijn. "Gaan we daar terug over beginnen? Er is een verschil tussen het standpunt van de voetbalbond en mijn persoonlijk standpunt. Maar ik aanvaard het standpunt van de voetbalbond. Die heeft altijd gezegd: Wij willen in een nieuw stadion spelen, maar we kunnen ons op geen enkel vlak engageren", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

"Als er iemand een stadion wil bouwen, doe maar. De bond is toeschouwer. De profclubs zijn dan weer voorstander om te roteren over verschillende stadions, maar daar hebben we de stadions niet voor. Elke inwoner van België doet dezelfde vaststelling: welk project dan ook is in dit land moeilijk uit de grond te stampen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties