Naar deze last-minute-nieuwkomers in de Jupiler Pro League kijken wij dit weekend uit
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties

Dussenne, Clasie, Cop, Beric en de spitsen van Antwerp zijn om naar uit te kijken

Naar deze last-minute-nieuwkomers in de Jupiler Pro League kijken wij dit weekend uit
Foto: © photonews

De interlandbreak viel in België samen met transfer deadline day. Diverse clubs hadden nog enkele dagen om na vijf speeldagen in te grijpen, met oog op het verdere vervolg. Welke last minute-calls mogen we op speeldag 6 meteen verwachten? We kijken uit naar verschillende onder hen.

Van 28 tot 31 augustus hadden de Belgische clubs nog vier dagen de tijd om transfers te regelen om een en ander bij te sturen na de mogelijk tegenvallende start van hun team.

Nog 47 transfers werden gedaan in die laatste 96 uur, waarvan niet minder dan 30 op transfer deadline day zelf. Heel wat spelers dus om naar uit te kijken, zoveel is duidelijk. Maar sommigen onder hen zullen mogelijk wel nog niet speelgerechtigd zijn, bijvoorbeeld Tomecak van KV Mechelen.

Ardaiz & Touré

Antwerp versterkte zich nog in aanvallend opzicht, omdat de spoeling daar - zeker door de blessure van Oulare - erg dun was. Ardaiz en Touré zijn twee toptalenten, benieuwd of we een van hen meteen zien schitteren op Stayen.

Noë Dussenne

AA Gent was op zoek naar defensieve stabiliteit en vond die op 29 augustus met Noë Dussenne, een Belg met heel wat ervaring. Kan hij meteen zijn stempel drukken op de defensie van Hein Vanhaezebrouck?

Robert Beric, Ganvoula & Thelin

Anderlecht heeft met Robert Beric een extra element aangetrokken om voor doelpunten te zorgen. Of hij meteen zal spelen? Dat is nog maar de vraag, maar dat hij over een neus voor doelpunten beschikt is alvast zeker. Ganvoula en Thelin mogen dan weer bij Mechelen en Waasland-Beveren laten zien dat ze het niveau Anderlecht halen.

Clasie & Cop

Club Brugge heeft met Jordy Clasie nog een extra middenvelder weten binnen te halen die flink wat adelbrieven kan voorleggen. Mogelijk geeft dat het team extra vleugels. Standard heeft met Duje Cop dan weer een heel pak creativiteit binnengehaald.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties