Reactie Hoofdrolspelers over rode kaart voor slag in Essevee - Moeskroen: "Was niet de intentie" vs "Was even van de wereld"

Hoofdrolspelers over rode kaart voor slag in Essevee - Moeskroen: "Was niet de intentie" vs "Was even van de wereld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem haalde het van Moeskroen in een duel om de vierde plaats met 2-1. In de slotfase kreeg Christophe Diedhiou nog een rode kaart aan de kant van de bezoekers voor een slag aan het adres van Julien De Sart. De hoofdrolspelers reageren.

Diedhiou was na zijn rode kaart niet te beroerd om het te komen uitleggen aan het verzameld journaille: "Het is zeer jammer voor mij dat ik werd uitgesloten. In de eerste helft stonden we goed, na de pauze ging het heel wat minder omdat ze van systeem veranderden en ons niet meer lieten voetballen."

Licht ging even uit

"We zijn een team dat het moet hebben van ons voetbal op het middenveld en na de pauze ging dat niet meer. Die fase met de rode kaart? Hij duwt en trekt bij me en ik wil me losrukken, waarbij ik hem in het gezicht raak. Het was zeker niet de intentie, erg jammer dat ik de rode kaart kreeg."

Julien De Sart was het slachtoffer van dienst: "Wat er precies gebeurde? Het gebeurde in een flits en ik was toch wel enkele seconden er niet helemaal bij qua bewustzijn. Hij raakte me in ieder geval vol op de slaap, daarna ging het licht even uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties