Reactie Zwaar teleurgestelde Stuivenberg: "Moeilijk om een stap vooruit te zetten met elkaar"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 73 reacties
Zwaar teleurgestelde Stuivenberg: "Moeilijk om een stap vooruit te zetten met elkaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met Racing Genk. Zaterdag konden de Limburgers in eigen huis niet winnen tegen hekkensluiter Oostende. Albert Stuivenberg verborg zijn ontgoocheling niet na de wedstrijd.

"De teleurstelling is heel groot", stak de Genkse oefenmeester van wal. "Het is moeilijk tegen een team dat met 11 op de eigen helft speelt, maar onze eerste helft was goed. We konden enkele keren voor gevaar zorgen en het was mooi dat we voor de pauze op voorsprong klommen."

Maar tijdens de tweede helft liep het voor geen meter meer. "Het verschil tussen onze eerste en tweede helft was heel groot, dat is een teleurstelling. Op deze manier wordt het moeilijk om een stap vooruit te zetten met elkaar."

Dan kunnen we iedereen kapot spelen

"Het is nu zaak om de kopjes met elkaar omhoog te steken. Het moet nu echt gaan gebeuren op het veld", weet hij. "Dit is niet iets waar je in één twee drie een oplossing voor hebt. Ik heb nog geprobeerd om met wissels de match te doen keren."

De coach beschikt nochtans over een heel sterke kern en dat beseft hij ook. "Met onze spelers moet je goed zijn in balbezit en dan kan je iedereen kapot spelen."

Moet het bestuur het vertrouwen in Stuivenberg behouden?

19%
81%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties