Reactie De Brugse held van de avond: "Ik zie mezelf elke match groeien"

De Brugse held van de avond: "Ik zie mezelf elke match groeien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moest u een 'Man van de Match' moeten kiezen uit Charleroi-Club Brugge... Zou dat dan niet Ethan Horvath worden? De Amerikaan hield zijn ploeg met twee superreddingen in de wedstrijd en daardoor was er nog kans om de zege te pakken.

Twee wereldreddingen had Horvath op tien minuten van het einde nog in de trukkendoos zitten. Charleroi beet zijn tanden stuk op het sluitstuk van Club. "Bij die eerste probeer ik me zo groot mogelijk te maken en met een ultieme reflex kan ik de bal nog pakken", legde hij het zelf uit.

"Bij die tweede was het een pure reflex, want hij schoot ook van zo dichtbij", aldus de man die ook al zijn deel van de kritiek te slikken kreeg. Zo'n prestatie moet dus deugd doen. "Ja, maar had ik vorige week ook al geen drie goeie reddingen? Dat ik nu verantwoordelijk ben voor drie punten? Ja, dat is misschien wel waar."

Sinds begin dit seizoen heeft hij de vraagtekens achter zijn naam kunnen wegwerken. "Ik voel dat ik samen met de ploeg heel wat progressie aan het maken ben. Ik zie mezelf elke match groeien", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties