Preud'homme naar KV Mechelen? Franky Van der Elst reageert: "Keuze van het hart"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Preud'homme naar KV Mechelen? Franky Van der Elst reageert: "Keuze van het hart"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuws dat Michel Preud'homme de functie van hoofdcoach bij KV Mechelen overweegt, sloeg deze ochtend in als een bom. De voormalige coach van Club Brugge laste immers een sabbatjaar in.

Ook Franky Van der Elst schrok toen hij het vernam. "Het zou me wel verrassen", aldus de analist in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ook omdat hij toch bij een ploeg terecht zou komen waar het niet goed gaat. Allerlaatste staan is ook voor hem nieuw."

Bovendien laste hij dat sabbatjaar niet zomaar in. "Hij wou er even tussenuit omdat hij het even gehad had en rust wou. Om er dan terug in te springen, dat is niet evident. Ook voor Preud'homme niet."

Preud'homme is iemand die snel iets op poten kan zetten en dat heeft KV Mechelen nodig

-Franky Van der Elst

KV Mechelen zou er alvast wel bij varen. "Preud'homme is alleszins een uitstekende trainer en ook een goeie kandidaat voor KV Mechelen. Hij is iemand die snel iets op poten kan zetten en op korte tijd een impact kan hebben. Dat hebben ze bij KV Mechelen nodig."

"Als hij het zou doen, is het vooral een keuze van het hart. Hij haalde er als doelman geweldige successen, Europabekerwinst, kampioen, Gouden Schoen,... Ik snap wel dat het iets met je doet en je dat wil overwegen. Ik heb ook al op die basis beslissingen genomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties