Club Brugge trekt nu al aan mouw van nieuwe doelman voor januari
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 34 reacties

Club Brugge denkt aan Hendrik Van Crombrugge voor de wintermercato

Club Brugge trekt nu al aan mouw van nieuwe doelman voor januari
Foto: Photonews

Club Brugge gaat in januari waarschijnlijk de markt op voor versterkingen. Eén van hun prioriteiten - nu al - is een nieuwe doelman. Want zowel Horvath als Hubert konden nog niet overtuigen. Bij Gent vrezen ze dan weer een vertrek van Kalinic. En beide clubs hebben dezelfde doelman op het oog.

Club Brugge heeft nog maar twee matchen verloren in de vaderlandse competitie, maar telkens kon er naar de doelman gekeken worden. De vorige speeldag zette Ivan Leko Ethan Horvath op de bank, maar zijn vervanger Guillaume Hubert deed het ook niet schitterend.

Club heeft dan wel vier doelmannen, maar Jens Teunckens is nog te jong om nu voor de leeuwen te werpen en Ludovic Butelle is volledig afgeschreven. In januari wil Club een nieuwe doelman aantrekken als noch Horvath, noch Hubert in de volgende matchen kan overtuigen. En nu al wordt er aan de mouw van Hendrik Van Crombrugge getrokken.

Niet als bankzitter

De 24-jarige doelman van Eupen is dan wel de meest gepasseerde keeper van eerste klasse, maar dat ligt veel meer aan zijn verdediging dan aan hem. Tijdens de zomer was er ook al interesse van Club, Gent, Genk en Ajax, maar hij wou nergens op de bank gaan zitten.

Nu liggen de kaarten echter anders. Club wil hem als eerste doelman en indien Lovre Kalinic tijdens de wintermaanden andere oorden zou opzoeken, is hij ook de eerste optie bij AA Gent. En dan zou een transfer naar een topclub hem wel interesseren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties