Roberto Martinez legt uit waarom hij Radja Nainggolan na twee niet-selecties op rij weer bij de Rode Duivels haalde

Diederik Geypen Johan Walckiers
Diederik Geypen en Johan Walckiers
| 19 reacties
Roberto Martinez legt uit waarom hij Radja Nainggolan na twee niet-selecties op rij weer bij de Rode Duivels haalde
Foto: © photonews

Na twee niets-selecties haalde Roberto Martinez Radja Nainggolan vrijdag opnieuw bij de groep. De bondscoach en de middenvelder van AS Roma zaten lange tijd niet op dezelfde golflengte. Nu krijgt 'Il Ninja' een nieuwe kans.

Martinez zag Nainggolan live aan het werk in de Champions League. "Ik heb geen contact gehad met Radja, maar heb hem wel aan het werk gezien tegen Chelsea", vertelde de bondscoach na de selectiebekendmaking.

"De afgelopen weken is er veel over hem gepraat en gingen verhalen rond. Maar het was nooit zo dramatisch als het leek", aldus Martinez. "De deur stond altijd open, dit is een nieuwe kans voor Radja."

Het is nu aan Radja om hard te werken en zich te laten gelden

De Catalaan benadrukte nog eens dat hij een lijst van 50 Belgische spelers volgt. "Praet, Denayer en Castagne kwamen dicht bij een selectie. Maar ik vorm de sterkst mogelijke groep."

"Dit is het moment om iets te proberen. Het is nu aan Radja om hard te werken en zich te laten gelden", aldus Martinez die nog benadrukte dat Nainggolan zeker een van de twee oefenmatchen tegen Mexico en Japan zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties