Onze mening: Reviewcommissie heeft opnieuw werk, onder meer met Anderlecht - Club Brugge (wat denkt u?)

Onze mening: Reviewcommissie heeft opnieuw werk, onder meer met Anderlecht - Club Brugge (wat denkt u?)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Reviewcommissie komt ook dit seizoen samen, deze maandag meer dan waarschijnlijk om speeldag 14 van de Jupiler Pro League onder de loep te nemen. Wij zagen alvast een aantal fases die onderzocht kunnen worden.

Elke week gaan we op zoek naar fases die door de Reviewcommissie konden worden bekeken. Die vergelijken we dan steeds met wat de Reviewcommissie uit zijn hoed tovert. Dit weekend gebeurde er weer heel wat.

Spelers die hun tweede geel hadden verdiend? Fouten die gebeurden bij een match waar een videoref was? Voor de volledigheid: zoiets kan door de Reviewcommissie niet (meer) worden opgeroepen, het gaat enkel over fouten die rechtstreeks rood verdienden bij een match zonder videoref.

Azouni

Vorige week kwam hij nog erg goed weg met zijn aanslag op Pozuelo, nu kan hij mogelijk wél op de blaren zitten voor een fout met de voeten vooruit op Schoofs in Mechelen - Kortrijk. Dat hij op het moment zelf geen geel kreeg? Het maakt het net iets makkelijker voor de Reviewcommissie om hem op te roepen (er is dan geen unanimiteit, maar een 3/4e meerderheid nodig).

Harbaoui

En Hamdi Harbaoui heeft het mogelijk deze keer echt vlaggen. Zijn elleboog aan het adres van Poulain zou hem deze keer misschien wél duur kunnen komen te staan.

Wie zou u oproepen? (U mag meerdere mensen aanduiden)

14%
70%
11%
27%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties