Reactie Myny en Thelin omschrijven de teleurstelling bij Waasland-Beveren

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Myny en Thelin omschrijven de teleurstelling bij Waasland-Beveren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren heeft zich woensdagavond in Genk dubbel geplooid, maar ging uiteindelijk onderuit in de strafschoppenreeks. De teleurstelling was dan ook groot in het Waaslandse kamp.

Niemand die nog een eurocent gaf voor de kansen van Waasland-Beveren nadat Malinovskyi vlak voor affluiten de 3-2 scoorde, maar Myny maakte er in blessuretijd alsnog 3-3 van.

"De bal viel goed voor mijn voet. Ik twijfelde niet en trapte hem goed binnen. Het is wel heel jammer dat we er niet veel mee zijn", reageerde hij.

Vechtlust

De vechtlust, de mentaliteit die zijn team aan de dag legde, was lovenswaardig. "We zijn blijven doorgaan en in moeilijke omstandigheden blijven vechten." Die omstandigheden werden aartsmoeilijk toen Camacho een tweede gele kaart kreeg. "Ik heb het zelf niet goed gezien, maar ik hoorde dat het zeker geen kaart was."

Thelin sloot zich aan bij zijn ploegmaat. "Het is niet de eerste keer dat we een achterstand ophalen. Het is jammer dat we uiteindelijk niet konden winnen, maar we hebben echt wel vechtlust getoond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties