Analisten zien grote valkuil voor bejubelde Leko en zijn Brugse bulldozer: "Dat kan de komende weken in hun nadeel spelen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 27 reacties
Analisten zien grote valkuil voor bejubelde Leko en zijn Brugse bulldozer: "Dat kan de komende weken in hun nadeel spelen"

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zo diep Anderlecht momenteel in de put zit, zo groot is het vertrouwen bij Club Brugge. 5-0 thuis tegen Anderlecht, eentje om in te kaderen voor Ivan Leko en zijn troepen. De Kroatische coach van blauw-zwart krijgt veel lof voor zijn werk, maar twee analisten hebben ook een waarschuwing in petto.

Aad de Mos vreest bijvoorbeeld dat het moeilijkste nog moet komen voor Leko: "Ik weet hoe dat gaat bij Club Brugge want ik heb het vroeger ook al gezien. De bakker en de slager slaan het stof uit jouw jas om te zeggen hoe goed je wel bent. Dat gevecht moet Leko nog aangaan in Brugge. Andere coaches zoals Michel Preud'homme kenden dat al. Voor Ivan Leko wordt dat een nieuw gegeven, let maar op mijn woorden", klinkt het in 'VTM Stadion'.

Ook Ariël Jacobs ziet een flinke valkuil voor Leko en zijn ploeg: "Het is een ongewone situatie, zoveel punten voorsprong tellen. Dat is iets dat de komende weken in het nadeel kan spelen. Het is namelijk lastig om op en top geconcentreerd te blijven en gefocust te blijven spelen. Dat zal zeker een rol spelen", denkt de ex-coach van Anderlecht. Woensdag wacht blauw-zwart al een moeilijke verplaatsing naar Mechelen, krijgt Jacobs dan al gelijk?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties