Voormalige topspeler uit België - daarna Arsenal - zit volledig aan de grond: "Ik tekende alles wat mijn vrouw me gaf"

Voormalige topspeler uit België - daarna Arsenal - zit volledig aan de grond: "Ik tekende alles wat mijn vrouw me gaf"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kent u Emmanuel Eboué nog? De Ivoriaan maakte deel uit van SK Beveren begin deze eeuw. Hij speelde er de pannen van het dak en verdiende een transfer naar Arsenal. Broodje gebakken, denk je dan? Niets is minder waar. Eboué heeft momenteel geen euro meer...

Eboué ligt in een vechtscheiding met zijn Belgische vrouw, die tijdens zijn carrière ook zijn financiën beheerde en nu de voogdij over zijn drie kinderen heeft gekregen. Intussen slaapt Eboué op de grond bij een vriendin en verstopt hij zich voor deurwaarders.

"Ik kan het me niet permitteren om een advocaat te betalen. In mijn carrière ben ik nooit echt op de hoogte geweest van mijn financiële situatie", vertelt hij in een interview met The Sunday Mirror. "Ik liet me omringen door de verkeerde mensen en alle bankzaken werden door Aurelie geregeld."

"Ik vraag me af waarom ik zo naïef ben geweest. Waarom heb ik hier niet vroeger aan gedacht? Het geld dat ik verdiende, stuurde ik naar mijn vrouw voor onze kinderen. Alles wat ze me voorlegde, tekende ik zomaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties