Kagé verlaat Kortrijk voor verrassende bestemming

Redactie
Kagé verlaat Kortrijk voor verrassende bestemming
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Özil - Batshuayi - Ruytinx - De Bock - Musonda - Dendoncker - Clement - Guidetti

Kagé verlaat Kortrijk voor verrassende bestemming

Herve Kagé verlaat KV Kortrijk en gaat voor anderhalf jaar aan de slag bij het Turkse Kardemir Karabukspor.

Transfernieuws en Transfergeruchten 08/01

Club Brugge onderhandelt met KV Mechelen over een transfer van German Mera

Club Brugge gaat plaats maken in zijn kern. Blauw-zwart onderhandelt momenteel met KV Mechelen over een transfer van German Mera. De Colombiaan kwam bij Club nog maar bitter weinig aan spelen toe. (Lees meer)


'Kehli kiest voor nieuw avontuur in 1B'

Samy Kehli heeft een nieuwe club. Volgens Het Laatste Nieuws zal alles met OH Leuven dadelijk in kannen en kruiken zijn voor een huurbeurt zonder aankoopoptie.


Ruytinx op weg naar nieuwe club?

Het Laatste Nieuws laat weten dat Bjorn Ruytinx - die bij Sporting Hasselt niet meteen tot veel spelen toekomt - zou uitkomen voor MD Halen, in tweede provinciale. Hij zou er ook een functie krijgen binnen het bestuur.


Oplossing in de maak voor Rode Duivel, bankzitter kan naar mooie Spaanse club
Foto: © photonews

Oplossing in de maak voor Rode Duivel, bankzitter kan naar mooie Spaanse club

De Rode Duivels gaan deze zomer naar het WK 2018 in Rusland. Diverse Rode Duivels spelen momenteel weinig en hebben dus werk aan de winkel, willen ze in de selectie voor de eindstrijd geraken. (Lees meer)


Gek gerucht: 'Tottenham & co willen tot zes miljoen euro neertellen voor ... tribuneklant AA Gent'

Bij AA Gent kreeg hij tot op heden nog nauwelijks kansen, maar hij staat nog steeds op de radar van de grote clubs. En die willen ver gaan om de middenvelder binnen te halen. (Lees meer)


Waasland-Beveren plukte een Belgische jeugdinternational weg bij Anderlecht

Waasland-Beveren versterkte zich vrijdag met Daam Foulon. De Leeuwen plukten de 18-jarige linksachter weg bij RSC Anderlecht. (Lees meer)


Juventus moeit zich in de strijd om Mesut Özil

Komt er nog een transfer van Mesut Özil deze winter? Als Arsenal nog iets wil vangen voor zijn spelmaker zullen ze moeten meewerken. Of anders gaat de concurrentie er in de zomer mee lopen. Ook Juventus heeft intussen interesse. (Lees meer)


Cenk Tosun op weg naar Everton

Everton staat nog steeds niet waar het moet staan in de Engelse Premier League en lijkt op de transfermarkt al een eerste slag thuis te halen. Het haalt een Turkse goalgetter. (Lees meer)


Standard laat Corentin Fiore naar Palermo vertrekken

Standard heeft een oplossing gevonden voor Corentin Fiore. Onder Ricardo Sa Pinto kwam de 22-jarige verdediger niet meer aan spelen toe en dus laten ze hem gratis (of zo goed als) vertrekken naar de Serie B. (Lees meer)


Even werd AA Gent genoemd, maar dit is de nieuwe club van cultheld John Guidetti

Johnny G. Zo wordt John Guidetti door de vrienden aangesproken. De aanvaller was de voorbije maanden echter nukkig bij Celta de Vigo en ontbrak ook in de wedstrijdselectie tegen Real Madrid zondagavond.

De Zweed had de clubs voor het uitkiezen, even werd zelfs het gerucht gelanceerd dat hij naar AA Gent kon. Dat bleek niet veel meer dan een kwakkel, ondertussen is hij op huurbasis naar Alaves getrokken.


'Kortrijk gaat 700.000 euro investeren in rechtsachter'

KV Kortrijk wil zich deze winter versterken en is daarbij volgens Tunesische bronnen uitgekomen bij Hamdi Naguez. Het zou liefst 700.000 euro willen investeren in de rechtsachter van Etoile Sahel.


Standard en Genk duelleren om middenvelder: "Voor Genk is hij dubbel zo duur"
Foto: © photonews

Ibrahima Seck staat in de belangstelling van Racing Genk én Standard, voorzitter Huyck van Waasland-Beveren neemt standpunt in

KRC Genk haalde in december nog Philippe Clement weg bij Waasland-Beveren, ondertussen liet het ook al interesse blijken in een van de spelers vanop de Freethiel. Al zijn er kapers op de kust - ook binnen België. (Lees meer)


Fran Brodic moet op zoek naar een andere oplossing

Club Brugge leende belofte Fran Brodic voorbije zomer uit aan provinciegenoot KSV Roeselare. De verhuurperiode draaide op niets uit, waardoor blauw-zwart nu naar een oplossing zoekt. (Lees meer)


Laurens De Bock van Club Brugge staat dicht bij een overgang naar Engeland

Laurens De Bock komt niet meer in de plannen voor van Ivan Leko en dus zocht de linksachter naar een nieuwe club. Belgische én buitenlandse opties werden (en worden) daarbij nog steeds overwogen, nu lijkt een transfer bijna in kannen en kruiken. (Lees meer)


Club Brugge wil Ivan Tomecak snel overnemen van KV Mechelen

Gaan Club Brugge en KV Mechelen deze wintermercato zaakjes doen met elkaar? En zoja: wie komt dan als beste uit de deal terecht? Het is de vraag die ook vele fans van KV Mechelen zich stellen. Blauw-zwart handelt alvast heel snel. (Lees meer)


West Ham United wil Leander Dendoncker van Anderlecht overnemen

Anderlecht moet deze winter de transfermarkt op om een aantal versterkingen binnen te halen met oog op het verdere verloop van de competitie en de play-offs, maar ook aan uitgaande zijde zou er wel eens wat kunnen bewegen. (Lees meer)


Sigurd Rosted trainde reeds mee bij AA Gent

AA Gent heeft zijn nieuwste aanwinst beet. De Noor Sigurd Rosted verscheen vandaag op training bij de Buffalo's. Straks tekent hij zijn contract. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties