Snel gehandeld van Waasland-Beveren want daar is al bliksemsnel de vervanger van Ibrahima Seck

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Snel gehandeld van Waasland-Beveren want daar is al bliksemsnel de vervanger van Ibrahima Seck
Foto: © SC

Waasland-Beveren blijft na het vertrek van steunpilaar Ibrahima Seck niet bij de pakken zitten. Met Rachid Aït-Atmane heeft het al een vervanger in huis gehaald. De 25-jarige Frans-Algerijnse middenvelder komt over van het Spaanse Sporting Gijón.

Aït-Atmane wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Spaanse tweedeklasser, maar Waasland-Beveren bedong wel een aankoopoptie. "Aït-Atmane is een centrale middenvelder, eerder defensief ingesteld. Hij is 1 meter 90 en sterk in de duels. Hij zal aantreden met het nummer 93", klinkt het op de clubwebsite.

Voorzitter Dirk Huyck geeft nog wat extra toelichting bij de komst van het jeugdproduct van het Franse RC Lens: “We volgden Rachid afgelopen zomer al. We zijn dus niet over één nacht ijs gegaan bij deze transfer. We zijn er met z’n allen van overtuigd dat hij de ideale vervanger voor Ibrahima Seck. Ik ben er zeker van dat hij die leemte meer dan behoorlijk zal invullen. Rachid is nog jong, maar heeft heel wat ervaring. Ik kijk ernaar uit om zijn eerste wedstrijd in geel en blauw te zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties