Gouden driepunter voor Westerlo: "Als je van 3 op 30 naar 8 op 18 gaat, dan zet je stappen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 2 reacties
Gouden driepunter voor Westerlo: "Als je van 3 op 30 naar 8 op 18 gaat, dan zet je stappen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een gouden driepunter voor Westerlo op het veld van Oud-Heverlee Leuven, dat bovendien zijn eerste thuisnederlaag leed. Bob Peeters was een tevreden coach na de 0-1 overwinning aan den Dreef.

"Er zijn weinig ploegen die in onze positie staan die hier zo open en aanvallend komen spelen", zei de Westerlo-coach na afloop. "Ik moet mijn jongens vandaag complimenteren. We worden elke week sterker. We moeten niet meer bezig zijn met thuis of uit spelen, maar van onze eigen sterkte uitgaan. Als je ziet wie er vandaag bij ons afwezig is."

Doelman Koen Van Langendonck speelde een belangrijke rol met enkele cruciale reddingen. "Koen hield ons op de juiste momenten recht. Dat heb je ook nodig. In de strijd waarin wij nu zitten heb je af en toe geluk nodig."

"Het wordt moeilijker en moeilijker om ons te kloppen"

Westerlo lijkt op het goede pad te zijn. "Het wordt moeilijker en moeilijker om ons te kloppen", weet Peeters. "Dat moeten we ook uitstralen. Het is nog heel lang, maar als je af en toe wat punten sprokkelt, dan komen we er wel. We zijn voetballend niet de beste ploeg, maar pakken nu wel 4 op 6. Als je van 3 op 30 naar 8 op 18 gaat, dan zet je stappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties