Reactie Toch niet alleen rozengeur en maneschijn na spektakelmatch Beveren-Essevee: "Sta me toe om ook een ambetant gevoel te hebben"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 0 reacties
Toch niet alleen rozengeur en maneschijn na spektakelmatch Beveren-Essevee: "Sta me toe om ook een ambetant gevoel te hebben"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De neutrale toeschouwer kirde van plezier tijdens Waasland-Beveren - Zulte Waregem en zelfs de supporters van beide ploegen kunnen tevreden terugblikken op een punt. Al heeft Sven Vermant daar nog enkele opmerkingen bij.

"We zijn niet goed begonnen, te veel slordig balverlies. Die twee goals krijgen we te gemakkelijk binnen en dat was wel even schrikken. In de tweede helft stonden we lager, wat ik niet gevraagd had, maar dat had ook wel te maken met het spel van Zulte Waregem", waren de kritische punten van de Beverse coach.

5 op 9? Er zat meer in

Met 5 op 9 (STVV, Anderlecht, Zulte Waregem) verloor de nieuwe coach nog geen enkele keer. "Dat is natuurlijk goed, maar sta me toe om ook een ambetant gevoel te hebben. In twee van die matchen konden we meer halen, als we beter doen in bepaalde fases. Er zijn nog dingen die moeten verbeteren voor het voetbal dat ik voor ogen heb."

"W-B is nieuw avontuur voor mij en dan wil je goed voetbal spelen, maar toch voornamelijk resultaten halen. Er zat meer in, maar nu is daar niets meer aan te veranderen. We staan nog steeds op een plaats waar je meedoet voor play-off 1", sloot de coach toch nog af op een positieve noot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties